Kindernevendienst 

Op zondag 28 maart, Palmpasen, waren er veel jonge kinderen in de kerk met een mooie versierde palmpaasstok. Vanuit de kerk vertrokken wij om een klein rondje te lopen richting Het Hoogepad. De bedoeling was om via het Zonnehuis te gaan maar met de huidige regels is dat nu niet verstandig. Dus gezellig met de kinderen de betekenis van de stok met al haar symbolen uitgelegd. Veel kinderen konden de betekenis van het broodhaantje, de eieren, de rozijnen/ chips, het groene takje en de vorm van het kruis benoemen. Daarna hebben wij naar het paasverhaal geluisterd en mooie paasliederen gezongen. De kinderen moesten goed opletten tijdens het verhaal want aan de hand daarvan werden later vragen gesteld en dit leidde tot een kleine speurtocht door Het Hoogepad. Na de laatste vraag konden de kinderen zoeken en vonden ze allen een zakje met paaseitjes die natuurlijk heerlijk opgegeten werden. Het was weer een fijne ochtend met een leuke groep kinderen en ook veel nieuwe kinderen die wij graag een volgende keer weer verwelkomen. Op zondag 25 april en 30 mei zal er weer kindernevendienst gegeven worden.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s