Focus

Na Pasen zijn we gestart met blok 5. Het thema van dit blok is ‘Veranderd door Jezus’. We lezen in dit blok de eerste brief van Petrus. In deze brief gaat het vooral over wat het betekent om als christenen een minderheid te vormen in de samenleving en wat dit van ons vraagt. In de dienst van 18 april j.l. stond het thema ‘Uitverkoren vreemdeling’ centraal. Op pagina 61 van het focusboekje leest u 2 citaten van Marianne en Erik. In wie herkent u zichzelf (jij jezelf) het meest? Deze vraag kwam o.a. ook aan bod in de online nabespreking van de dienst. Mooi om met elkaar (jong en oud) door te praten over dit thema. Moeilijk kan het soms ook zijn om er voor uit te komen dat we christenen zijn. Laten we daarom (blijven) bidden om wijsheid en leiding als we ons soms als vreemdeling voelen in onze eigen omgeving.  

Focus diensten  

In de komende periode staan de volgende diensten gepland: 

2 mei – Koninklijke priesters 

16 mei – Geroepen tot verantwoording 

30 mei – Tegen de stroom in 

Hartelijke groet namens het focusteam,  

Linda Buitenhuis  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s