Rondom de diensten

Aanvang van de diensten
De morgendienst begint om 10.00.
De avonddienst begint om 19.00.

KerkTV
De kerkdiensten in de Dorpskerk kunt u live volgen en terugkijken via kerkdienstgemist.nl.

Reserveren voor de morgen- en avonddienst
Het aantal kerkgangers dat aanwezig mag zijn in de morgen- en avonddienst is beperkt. U kunt plaatsen in de kerk reserveren via de reserveringspagina.

Oppas
Tijdens de morgendienst is er in het Hoogepad oppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Informatie bij: Yvonne van Duijvenboden, tel. 06-2235 4737.
Gaarne na reservering een mail sturen naar kinderoppas@hgbb.nl onder vermelding van naam en leeftijd van uw kind(eren).

Koffiedrinken
Iedere eerste zondag van de maand en op de zondagen in de zomervakantie is er na afloop van de morgendienst thee of koffie drinken in het kerkelijk centrum Het Hoogepad.

Kindernevendienst
Op bepaalde zondagen (22 augustus) is er speciaal voor de kinderen van 4 tot 12 jaar een kindernevendienst in Het Hoogepad. De kinderen gaan eerst naar de kerk en vervolgens rond kwart over tien onder begeleiding naar het jeugdhonk in Het Hoogepad. Daar wordt de groep gesplitst op leeftijd en wordt er voor de kinderen een verhaal verteld uit het boek “Vertel het maar”, ieder op zijn/haar eigen niveau. Tijdens de collecte, na de preek, komen de kinderen en de leiding weer terug in de kerk.
Informatie bij: Gerda Horstman, tel. 506 48 83; e-mail: horstman-g@ziggo.nl

Vervoer
Voor hen die slecht ter been zijn, is er de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Aanvragen bij de diaconie. Jan Vijfhuizen, tel. 055-576 34 56, e-mail: jan.vijfhuizen@hgbb.nl

Kerkdiensten thuis
Voor ouderen en anderen die aan huis zijn gebonden, is het mogelijk de kerkdienst thuis te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Aanvragen bij de diaconie. Jan Vijfhuizen: tel. 055-576 34 56, e-mail: jan.vijfhuizen@hgbb.nl