Reservering

Inleiding

Het is mogelijk voor de morgendienst te reserveren vanaf de maandagavond voorafgaand aan de morgendienst tot de zaterdagavond 19.00.

Leest aub eerst de informatie op de pagina voordat u op de link naar het reserveringssysteem klikt.

Kerkgang in corona-tijd

Door de 1,5-meter-eis en de inrichting van onze kerk is het aantal kerkgangers dat aanwezig mag zijn beperkt.

Om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid, hebben we een gebruiksplan opgesteld, met een bijlage met plattegrond en een bijlage met checklist.

Plattegrond

De kerk heeft 3 ingangen : Pastorie, Parkeerplaats en Toren.

Plattegrond

Neem de checklist door voor u naar de kerk gaat

Aan de hand van de checklist controleert u als kerkganger of u naar de kerk mag komen.

SCB-2020 06 04-03 Gebruiksplan Hervormde Gemeente Beekbergen - bijlage 2

Toelichting op het gebruiksplan

De belangrijkste elementen uit het gebruiksplan zijn:

• Wij als Hervormde Gemeente houden onze open dienst in de ochtenddienst. De avonddienst blijft alleen beschikbaar via kerkdienstgemist.nl.
  • We werken met 3 ingangen met 3 compartimenten volgens bijgevoegd model.
  • De indeling is gemaakt op basis van de 1,5 meter afstand:
    – tussen de bezette stoelen worden minimaal 3 stoelen afstand gehouden, rekening houdend met huishoudens.
  • Deelname aan de dienst van de Hervormde Gemeente zal gaan door middel van reservering.
  • Hygiene-maatregelen zijn vereist:
    – er zullen desinfecterende middelen beschikbaar zijn bij binnenkomst;
    – bezoekers aan de dienst zullen worden verzocht hun eigen zitplaats na afloop te reinigen, daartoe zullen reinigingssets ter beschikking moeten worden gesteld; dit geldt voor alle diensten;
    – er is geen centrale garderobe: jassen moeten naar de plaats worden meegenomen;
    – er zijn geen liedbundels en kussens beschikbaar: indien nodig zelf meenemen en niet achter laten;
    – het toilet blijft gesloten!
  • Er zijn beperkingen en eisen binnen de diensten:
    – er mag niet worden gezongen, slechts neuriën is toegestaan;
    – de collecte vindt niet fysiek plaats maar alleen online.

Via het reserveringssysteem kan je stoelen reserveren voor de morgendienst.

• Reserveer a.u.b. in een rij die qua beschikbare stoelen zoveel mogelijk overeenkomt met het aantal zitplaatsen dat u wilt reserveren; dus bij 2 personen liever geen rij van 5 stoelen, maar van 3 stoelen reserveren!
  • Let a.u.b. goed op het aantal beschikbare plaatsen in een rij; dat is best een puzzel, bijvoorbeeld:
    – als in een rij met 5 stoelen er al 1 bezet is, kan er nog maar 1 kerkganger op de andere hoek zitten (terwijl er 3 stoelen vrij blijven);
    – als in een rij met 7 stoelen er al 1 bezet is, kan er nog een huishouden van 3 kerkganger op de andere hoek zitten (terwijl er 3 stoelen vrij blijven);
    – maar als in een rij met 7 stoelen er al 2 bezet zijn uit 2 verschillende huishoudens, dan kan er niet meer gereserveerd worden: 1 kerkganger + 3 vrij + 1 kerkganger + 2 over.

Via deze link komt u direct terecht in de reserveringsagenda van onze kerk.

Kies achtereenvolgens voor
– gewenste datum door op de foto van de kerk te klikken
– <groene blok> Registreer
– aantal tickets + <rode blok> Registreer