Reservering

Inleiding

Voor kerkgangers die een grotere kans om ernstig ziek te worden door Corona is een gedeelte in de kerk volgens de 1,5 meter ingericht. Reservering voor dit gedeelte via Eventbrite blijft hiervoor nodig. Bij risicogroepen kan volgens de RIVM gedacht worden mensen met afweerstoornissen of aan personen die niet gevaccineerd zijn in combinatie met hoge leeftijd of onderliggende aandoeningen.

Het is mogelijk voor de morgendienst te reserveren vanaf de maandagavond voorafgaand aan de morgendienst tot aan zaterdagavond 19.00.

Leest aub eerst de informatie op de pagina voordat u op de link naar het reserveringssysteem klikt. En lees VOORAL de tekst bij de door u gekozen rij. Niet altijd als u daar KAN reserveren, MAG het ook.

Kerkgang in corona-tijd

Door de 1,5-meter-eis en de inrichting van onze kerk is het aantal kerkgangers dat aanwezig mag zijn beperkt.

Om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid, hebben we een gebruiksplan opgesteld, met een bijlage met plattegrond en een bijlage met checklist.

Plattegrond

De kerk heeft 3 ingangen : Pastorie, Parkeerplaats en Toren.

plattegrond-versie-09-10-2021

Via het reserveringssysteem kan je stoelen reserveren voor de morgendienst.

• Reserveer a.u.b. in een rij die qua beschikbare stoelen zoveel mogelijk overeenkomt met het aantal zitplaatsen dat u wilt reserveren; dus bij 2 personen liever geen rij van 5 stoelen, maar van 3 stoelen reserveren!
  • Let a.u.b. goed op het aantal beschikbare plaatsen in een rij; dat is best een puzzel, bijvoorbeeld:
    – als in een rij met 5 stoelen er al 1 bezet is, kan er nog maar 1 kerkganger op de andere hoek zitten (terwijl er 3 stoelen vrij blijven);
    – als in een rij met 7 stoelen er al 1 bezet is, kan er nog een huishouden van 3 kerkganger op de andere hoek zitten (terwijl er 3 stoelen vrij blijven);
    – maar als in een rij met 7 stoelen er al 2 bezet zijn uit 2 verschillende huishoudens, dan kan er niet meer gereserveerd worden: 1 kerkganger + 3 vrij + 1 kerkganger + 2 over.

Via deze link komt u direct terecht in het reserveringssysteem van onze kerk.

Kies achtereenvolgens voor
– gewenste datum door op de foto van de kerk te klikken
– <groene blok> Registreer
– aantal tickets + <rode blok> Registreer