Alphacursus

Geloof, hoop en liefde zijn goed nieuws om te delen. Petrus en Johannes deden dat heel vrijmoedig toen ze voor het Sanhedrin stonden. In Handelingen 4 lezen we dat dit het werk van de Heilige Geest was. Zo werkt de Geest nog steeds.

Als gemeente willen we het goede nieuws van het Evangelie ook graag delen met mensen in onze naaste omgeving. Een goede gelegenheid daarvoor is de Alphacursus. In de afgelopen jaren is in onze gemeente verschillende keren een Alphacursus gehouden. Meerdere gemeenteleden hebben daar goede herinneringen aan, als teamlid of als deelnemer. Het voornemen is dan ook om in het najaar opnieuw een cursus te organiseren.

Hebt u, heb jij het verlangen mee te doen in het Alphateam om anderen (opnieuw) bekend te maken met het Evangelie? Aanmelden kan bij Frans Hoogendijk, frans.hoogendijk@hgbb.nl. Naast teamleden zijn deelnemers nodig. Iedereen kan meedoen om – met vrijmoedigheid – een buur, collega, vriend of dorpsgenoot uit te nodigen voor de Alpacursus. Wilt u, wil jij meebidden om deelnemers op het spoor te komen?

De vijfde en ook laatste themadienst in het kader van ons halfjaarthema vindt plaats op zondagmorgen 21 mei a.s. De dienst wordt geleid door dominee J.W. van der Hoeven uit Amersfoort. Het thema van de verkondiging is geloof, hoop en liefde voor de aarde. We lezen daarbij Psalm 104. Een psalm die Gods glorie in de schepping bezingt. Gods heil beperkt zich niet tot heil voor mensen, maar de hele schepping zal erin delen!

Namens de Missionaire Taakgroep Vorming & Toerusting,

Anne-Marie van der Grift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s