Paaswake en concert 

Met elkaar op weg naar Pasen 

De Protestantse Kerk Nederland organiseert dit jaar, in aanloop naar Pasen, weer Paaswakes en kleinschalige concerten door heel Nederland. 

Uit liefde voor jou 

Het thema van The Passion 40daagse is, net als The Passion zelf: ‘Uit liefde voor jou’. Deze woorden laten zien dat je voor iemand van betekenis wilt zijn. Jezus liet ons zien hoe je dat kunt doen. Hij gaf zijn liefde, zijn tijd, zijn aandacht en zelfs zijn leven uit liefde voor mensen. In de Veertigdagentijd geven we daarvan door: aan mensen dichtbij en ver weg.  

Meedoen 

De Dorpskerk in Beekbergen doet dit jaar (voor de 2e keer) mee. Er is voor dit jaar samenwerking gezocht met de kerk van Lieren en De Hofstad in Apeldoorn. De activiteiten gebeuren dit jaar in en rond de Dorpskerk in Beekbergen. 

Concert 

Donderdag 30 maart 2023 verzorgt zanger Rob Favier een concert in de Dorpskerk van Beekbergen met als thema: ‘Uit liefde voor jou’. Op de website www.zingenindekerk.nl is te vinden hoe kaarten besteld kunnen worden. Voor volwassenen kost een kaart € 10,-; voor kinderen/jongeren € 3,50. Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur open. Het organisatieteam vraagt je om tijdig de kaarten te bestellen. 

Vind je het bezwaarlijk of ben je niet in de gelegenheid om digitaal kaarten te bestellen en af te rekenen? Wij kunnen dit ook voor je regelen. Bel nr. 06 51322313 (Jan Hekman) en je kaart of kaarten worden besteld.  

Paaswake 

Op dezelfde dag is er naast de Dorpskerk, in de tuin, een Paaswake rond een replica van het Passionkruis. Deze Paaswake is een laagdrempelig moment van ontmoeting rond het bekende, witte kruis.  

In de tent naast het kruis is er tijd voor koffie, een moment voor rust, zomaar een praatje of een gedachtewisseling over het thema ’Uit liefde voor jou’. Je mag er een kaarsje aansteken als teken van verbondenheid met elkaar of met iemand. Er is alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of er gewoon even stil te zijn. 

Iedereen: jong/oud, kerkelijk/niet kerkelijk is vanaf 16.00 uur van harte welkom. Koffie en thee staan klaar. De Paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk. Wellicht wil je met je familie, vrienden of buren komen? Iedereen is welkom. 

Bezoek je om 20.00 uur het concert in de kerk? Vooraf of erna ben je ook van harte welkom voor een kop koffie of thee in de tent. 

We ontmoeten je graag op 30 maart bij het concert en/of in de tent bij het Passionkruis. 

Het organisatieteam 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s