Lectio Divina in Stille Week

Di 8 maart was er weer LD in de kerk. Er waren 3 deelnemers samen met ds. Theunisse. Matth 17:1-8 werd gelezen over de verheerlijking op de berg. Jezus centraal, als de Zon, zonder angst Hem volgen, waren verschillende belevingen vanuit de tekst. Hoe rijk kan het zijn.  

In deze roerige tijden kunnen we extra behoefte hebben aan stilte en rust en met name stil zijn voor onze Hemelse God en Vader. Dichtbij Hem zijn en troost mogen ervaren. De Lectio Divina (Goddelijke Lezing) is daar een mooi instrument voor, zeker ook heel speciaal in de Stille Week. Woensdag 13 april zal in de avond om 19.30 uur weer een LD plaatsvinden in de kerk. Zien we u dan? Misschien kent u nog wel iemand die dit ook heel fijn zal vinden, neem die dan gerust mee. Ellen van Kooten, ellenvankooten@gmail.com 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s