Gemeenteraadsverkiezingen

Op 29 Januari start de lokale omroep Samen 1 een programma rondom de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart as. Vijf weken lang komen er politieke partijen die uit gaan leggen wat er de komende jaren in hun visie moet verbeteren in Apeldoorn. Aansluitend zal er door de lijsttrekker gedebatteerd worden aan de hand van actuele thema’s.

De diaconie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn levert hierbij een bijdrage. Het diaconale deel zal steeds vallen onder het centrale thema: Samen Leven. Aandacht zal gevraagd worden voor onderwerpen als armoede, jeugd/jongeren, vluchtelingenbeleid, ouderen en schuldenproblematiek.

De moeite waard om mee te kijken of te luisteren,

Start 29 Januari om 15 uur, het debat is vanaf 16 uur.

Samen1 radio
– Apeldoorn 107.1 FM
– Ziggo kanaal 916
– KPN/XS4all kanaal 1055

Samen1 TV
– Ziggo kanaal 36 of 329
– KPN/XS4all kanaal 1355

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s