CATECHISATIE 

De catechisaties zijn weer begonnen. De eerste weken nog even via Teams, maar we hopen dat we na verloop van tijd elkaar weer in het Hoogepad zullen ontmoeten, want dat is toch het fijnst. 

Het is nog even weg, maar in de voorjaarsvakantie is er geen catechisatie. En aansluitend op de voorjaarsvakantie is de week van de jaarlijkse biddag voor gewas en arbeid. Om jullie in verband met schoolwerk en andere verplichtingen in staat te stellen de biddagdienst zoveel mogelijk bij te wonen of thuis mee te maken, zal er ook die week geen catechisatie zijn. Dit betekent dus dat op maandag en dinsdag 28 feb-1 maart geen catechisatie is vanwege voorjaarsvakantie en in de daaropvolgende week op maandag en dinsdag 7-8 maart niet vanwege biddag op 9 maart. 

Ds. Theunisse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s