Apeldoorn geeft warmte  

Door een sterke stijging van de energieprijzen en een hoge inflatie wordt het dagelijks leven flink duurder. Dat is vooral slecht nieuws voor mensen met een laag inkomen. De overheid komt mensen tegemoet, maar mensen met een laag inkomen zijn daardoor nog niet uit de problemen. Kerken in Apeldoorn geloven in verbondenheid tussen mensen, juist in deze tijd. Al jaren organiseren we Vakantiegeld Samen Delen. Nu organiseren we via het Christelijk Noodfonds Apeldoorn de actie Apeldoorn geeft warmte. Wie het goed heeft kan zo delen met wie het nu moeilijk heeft.  

Geven kan via de QR code, of door een gift over te maken op NL 51 RABO 0319 7141 44 o.v.v. Apeldoorn geeft warmte. Uw gift is aftrekbaar voor de belasting (ANBI). 100% van de giften gaat naar de ontvangers. De actie loopt tot 14 februari 2022. 

Aanvragen om een bijdrage te ontvangen kunnen vanaf 28 december worden ingediend. Alle relevantie en actuele informatie staat op http://www.cnap-apeldoorn.nl 

Contact? Mail naar apeldoorngeeftwarmte@gmail.com 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s