Pastorale toerustingsavond  

Dinsdagavond 8 maart hopen we weer een pastorale toerustingsavond te hebben. Alle werkers in de pastorale wijkteams: ouderlingen, contactpersonen, en ook HVD-ers, diakenen en kerkrentmeesters zijn welkom. En ook andere geïnteresseerde gemeenteleden.  

Ds. Klaas van Meijeren, Focusmedewerker bij de IZB, zal met ons spreken over wat de vreemde coronaomstandigheden betekenen voor het pastorale werk. Het is immers goed mogelijk dat we nog langere tijd last houden van terugkerende beperkingen. 

Ook zal hij vanuit het focustraject ons helpen ontdekken wat de missionaire gerichtheid op de Here Jezus voor het pastorale werk kan betekenen.  

Meer informatie over de doorgang, de tijden of manier van reserveren of de avond thuis te volgen komt in de volgende Kerkklanken. Als de avond onverhoopt toch niet door kan gaan, doen we daar via de zondagse afkondigingen, de scipio-app en de website bericht van. 

Namens het consistorie, AT 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s