Focus

Een nieuw jaar is begonnen. Helaas kunnen we elkaar als gemeente weer niet ontmoeten in de diensten. Toch zijn we als gemeente met elkaar verbonden in Hem! Elke zondag ontvangen we ‘voeding’ voor de hele week. Dit mogen we ook weer (uit)delen met en aan de mensen om ons heen, in onze eigen omgeving. Soms best moeilijk. Het delen van verhalen, het bemoedigen van elkaar en bidden met en voor elkaar vraagt soms wat oefening. De gemeente is hierin een oefenplaats. We hopen elkaar alleen al daarom snel weer te kunnen ontmoeten.  

Doorgeefpen 

Tot die tijd kunnen we blijven bidden voor elkaar. De doorgeefpen is een manier om concreet voor elkaar te bidden (en elkaar ‘beter’ te leren kennen). Deze doorgeefpen is een van de ‘In Beweging’-handreikingen die focus ons heeft aangereikt en de vraag die hierbij gegeven werd, is: Bidt u/ bid jij weleens concreet voor iemands dagelijks leven of voor iemands (werk)situatie?  

In het afgelopen jaar hebben in elke Kerkklanken 1 of 2 gemeenteleden zich voorgesteld, zowel jongeren als volwassenen en ouderen. In een paar regels vertelden zij wat ze doen in hun dagelijks leven en wie God in hun leven is. Een mooie manier om concreet voor elkaar te bidden.  

Ook in het komende jaar zal de doorgeefpen doorgaan. Misschien ontvangt u/jij de uitnodiging wel via iemand anders in de gemeente. Van harte uitgenodigd om u/jezelf voor te stellen, wetend dat er voor u/jou gebeden zal worden. Mocht het aanleveren van een stukje via de computer lastig voor u zijn, het mag ook met de hand geschreven worden en naar mij toegestuurd worden. Ik zal er dan zorg voor dragen dat het op de juiste manier in Kerkklanken komt.   

Focusdiensten in de komende maanden 

In het komende half jaar staan de volgende focusdiensten gepland: 

23 januari 2022 – thema ‘Jezus ontmoeten’ (uit blok 1) 

6 februari 2022 - thema ‘Jezus ziet ons aan’(uit blok 2) 

13 maart 2022 (thema uit blok 3 volgt later) 

1 mei 2022 (thema uit blok 4 volgt later) 

15 mei 2022 (thema uit blok 5 volgt later) 

5 juni 2022 (thema uit blok 6 volgt later) 

We nodigen u/jou van harte uit om de komende periode (weer) aan te sluiten bij het focustraject.  

Hartelijke groet namens het focusteam, 

Linda Buitenhuis  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s