Gebedsmuur

Zeker nu de vakantietijd aanbreekt en misschien velen binnen de gemeente het kerkgebouw en – nog sterker – elkaar minder zullen ontmoeten, is het van belang om ook de komende periode op elkaar betrokken te blijven. 

Met het oog hierop is binnen de gemeente-app (Scipio) een nieuw onderdeel geopend: de gebedsmuur. 

U kent het beeld van orthodox-gelovigen die in Jeruzalem de ‘Klaagmuur’ bezoeken om daar te bidden. Misschien zijn u de talloos vele briefjes met gebedspunten wel eens opgevallen die in deze muur van gebed worden achtergelaten. 

De gebedsmuur in onze gemeente-app wil daarmee een vergelijking trekken: niet door briefjes in de (digitale) muur te stoppen en er niet meer naar om te kijken, maar juist om gebedspunten aan elkáár kenbaar te maken. Zodat, hoewel we elkaar misschien langere tijd niet zien, we toch met elkaar kunnen meeleven en -bidden! 

Het staat u (dus) vrij om zelf gebedspunten in de app aan te maken. Dat gaat door in de nieuwe rubriek ‘Gebedsmuur’ op het ‘+’-teken te klikken en vervolgens uw gebedspunt in te typen. 

Een enkele spelregel: 1) maak per gebedspunt een nieuw onderwerp aan en 2) als u een gebedspunt voor iemand anders aanmaakt (wat op zichzelf hartelijk wordt gestimuleerd), doe dat dan niet zonder toestemming van die persoon

De gebedsmuur: van harte aanbevolen om te gebruiken! 

Bart van der Pot 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s