Gideonclub 

We hebben een heel ander jaar, maar wel een heel mooi jaar gehad als Gideonclub. We zijn op creatieve en sportieve manieren bezig geweest met ons geloof en met elkaar. 

In mei konden we weer buiten samenkomen. Het was heel fijn om elkaar weer te zien en spreken! We hebben een verhaal gelezen over mensen van Open Doors die Bijbels smokkelden. Om dat een beetje te ervaren, hebben de tieners Bijbels gesmokkeld van Ans en Jan Willem Bergman (Engelanderweg) naar Jan en Anne Vijfhuizen (Kerkeveld) en andersom. Dat ging natuurlijk niet vanzelf. De smokkelaars werden achterna gezeten door de politie die de Bijbels probeerde af te pakken en de smokkelaars gevangen te nemen. Het was spannend, we gebruikten zelfs prikkelbosjes, achterdeuren en tuinen, moesten hard rennen en hadden veel plezier. Jan Willem en Ans, Jan en Anne, bedankt voor jullie medewerking! 

Op 12 juni hebben we ons clubjaar afgesloten. Helaas kon het kamp niet doorgaan, maar we hadden een geslaagde dag met elkaar. We begonnen al steppend over de Posbank in Rheden. Wist u dat steppen een echte sport is met speciale steptechnieken. We hadden het steppen snel onder de knie. Naar boven was pittig. Maar eenmaal boven hebben we genoten van het uitzicht en vooral van de snelle rit naar beneden 😊. We zijn zelfs nog een keer naar boven gegaan om opnieuw naar beneden te kunnen steppen. Na afloop hebben we met elkaar gevolleybald bij Gerda in de tuin en genoten van een heerlijke BBQ.  

Lieve tieners, bedankt voor het fijne jaar! Voor jullie gezelligheid, betrokkenheid en het plezier dat we samen hebben gehad. We hopen jullie, samen met een nieuwe groep tieners, in september weer te zien op de Gideonclub! 

Groetjes van Gerda, Maaike en Rianne 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s