Toerustingsavond wijkteams

Dinsdagavond 2 maart hopen we weer een toerustingsavond te hebben voor alle medewerkers in de pastorale wijkteams.

Natuurlijk is de doorgang afhankelijk van de mogelijkheden die we hebben in verband met de maatregelen tegen het coronavirus. We hopen dat we een bijeenkomst in de kerk kunnen hebben, waar we goed verspreid op veilige afstand van elkaar kunnen zitten. De bijeenkomst kan dan ook uitgezonden worden en thuis gevolgd worden voor wie zich daar prettiger bij voelt.

Deze toerustingsavond is er gewoonlijk elk jaar voor ouderlingen en contactpersonen. Vorig jaar moest hij echter geannuleerd worden en ook van het najaar is het niet gelukt hem te houden. Bewust willen we de kring deze keer breed trekken: álle werkers in de pastorale wijkteams, dus ook HVD-ers, diakenen en kerkrentmeesters zijn welkom. En ook andere geïnteresseerde gemeenteleden.

Ds. Klaas van Meijeren, Focusmedewerker bij de IZB, zal met ons spreken over wat de vreemde coronaomstandigheden betekenen voor het pastorale werk en hoe we dat

hopelijk in de loop van dit jaar weer een beetje in normale doen kunnen oppakken als de vaccinatie het leven weer normaal maakt. Vanuit het focustraject zal hij ons ook helpen ontdekken wat de missionaire gerichtheid op de Here Jezus voor het pastorale werk kan betekenen.

Meer informatie over de tijden en de manier om te reserveren of de avond thuis te volgen komt in de volgende Kerkklanken. Als de avond onverhoopt toch niet door kan gaan, doen we daar via de zondagse afkondigingen, de scipio-app en de website bericht van.

Namens het consistorie, AT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s