Orgelconcerten 2020 Beekbergen (6 juli en 10 augustus)

Dit jaar zou er voor het 45ste jaar orgelconcerten gehouden in de Hervormde kerk van Beekbergen. Helaas zijn alle concerten vanwege de coronavirus geannuleerd.
Maar er is voor de muziekliefhebbers goed nieuws te melden! Want 2 concerten worden online uitgezonden.

Maandag 6 juli 2020
Het eerste online concert op 6 juli door Martin Zonnenberg (orgel) en Marjolein de Wit (fluit). Aanvang Live Stream 20:00 uur. Open Facebook en ga naar Martin Zonnenberg.
U kunt er dan helaas niet lijfelijk bij zijn maar wel “live” volgen via Facebook. Hopelijk kunnen velen van u op deze manier toch van het concert genieten, een concert met een zomers programma.
Maandag 10 augustus 2020
Het 2e online orgelconcert is maandag 10 augustus 2020 door Evert van de Veen met een mooi gevarieerd programma. Dit concert wordt uitgezonden om 20:00 uur via kerkdienstgemist: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1811-Dorpskerk-Beekbergen