Cursus Theologische Vorming

Onder voorbehoud van maatregelen rond de ontwikkelingen van het coronavirus en daarmee samenhangend de heropening van de kerkelijke gebouwen in Rijssen wordt er ook dit jaar weer gestart met de cursus TVG.

Dit is een cursus voor geïnteresseerden die meer willen weten over het christelijk geloof. De cursus wordt één keer in de twee weken op zaterdagmorgen gegeven in kerkelijk centrum Sion in Rijssen. De volledige cursus duurt drie jaar, maar deelnemers verbinden zich telkens voor een jaar Rekening houdend met bovengenoemde maatregelen is de start op D.V. 29 augustus 2020. Een cursusmorgen duurt van 09.00 – 12.15 uur.

TVG is vooral een informatieve cursus waarin mensen wegwijs worden gemaakt in de bronnen van het christelijk geloof, de Bijbel, de traditie en de toepassing in de dagelijkse praktijk . Docenten zijn hoofdzakelijk predikanten die hun vakgebied willen delen met anderen. Het is duidelijk: meedoen doet wat met mensen. “Het verrijkt, verrast en inspireert. U kunt zich opgeven bij één van onderstaande personen. Ook kunt u de eerste morgen vrijblijvend deelnemen en dan eventueel besluiten om verder te gaan.

Opgave en info bij: de cursuleider Ds K.A. Hazeleger, tel 0529-467745, e mail k.a.hazeleger@hetnet.nl of bij de secretaresse Ria Harbers, tel 0548-515929, e mail riaharbers@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s