Expositie “Hooge Pad”

Momenteel exposeert Bertha Wentink uit Eerbeek een aantal olieverfschilderijen in Het Hooge Pad. Haar werk is te zien in de vitrinekast in de hal van het Hooge Pad: o.a. dieren, opgestapelde kommetjes en taferelen. De moeite waar om te bekijken!

In onderstaand stukje verwoordt zij hoe ze hiertoe gekomen is.

Zo’n 15 jaar geleden ben ik door een vriendin meegenomen naar een schildersclub in Brummen. Hier beleefde ik erg veel plezier aan het schilderen. Het begon met het naschilderen van plaatjes, maar mijn voorkeur gaat steeds meer uit naar eigen composities of foto’s. Het liefst schilder ik met olieverf. Ik zit niet zozeer vast aan een bepaalde stijl omdat ik alles eens wil proberen. Jammer dat ik niet eerder heb geweten dat schilderen zo leuk en ontspannend is, anders had ik er zeker mijn beroep van willen maken.

Fijn dat ik wat van mijn werk ten toon mag stellen in het Hooge Pad.

Bertha Wentink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s