Bezorgen van de bloemengroet

Met veel liefde en enthousiasme hebben wij als hvd-sters al ruim 40 jaar de zondagse bloemen uit de eredienst na afloop bezorgd bij onze gemeenteleden, die een bemoedigende groet vanuit de kerk ontvingen.

Helaas lukt het ons als H.V.D. niet meer om dit rond te krijgen (reden :uitgestrektheid van onze gemeente en de hoge leeftijd van de dames) en wij vragen daarom vanaf zondag 1 maart aan de kerkgangers van de ochtenddienst of ze bereid zijn om hieraan mee te willen werken.

Op de beamer kunt u lezen voor wie de bloemen bestemd zijn en misschien vind u het wel fijn om die persoon een bezoekje te brengen en de bloemen af te geven.
In overleg met die persoon kunt u voor beiden een goed moment daarvoor uitkiezen, mag ook op de maandag.

Het is dankbaar werk om te doen en om zo samen gemeente te mogen zijn.
Er staat na afloop van de ochtenddienst, in het koor van de kerk, een hvd-ster om u de bloemen aan te reiken en uitleg te geven.

Dank voor uw medewerking,
Bestuur en leden van de Hervormde Vrouwen Dienst..