Orgelconcerten

In het nieuwe jaar wordt er voor het 45ste jaar orgelconcerten gehouden in de Hervormde kerk van Beekbergen. In1975 heeft Willem Hendrik Zwart zijn eerste orgelconcert gegeven. Wegens succes zijn er daarna op de maandagavond in juli en augustus ieder jaar orgelconcerten gegeven.

Dit jubileumjaar wordt gevierd met een aantal extra mooie en unieke activiteiten. Medewerking van extra musici samen met bekende organisten op het oranjeorgel beloven vele mooie avonden met bijzondere klanken. Denk eens aan een echt mobiel carillon concert met orgel, of orgel met marimba. Ook is er een avond met een verzoekprogramma.

Herhaalde oproep: vrijwilliger voor orgelconcertcommissie
De orgelconcertcommissie bestaat uit een enthousiaste groep mensen die er plezier in hebben met elkaar concerten te organiseren. Deze commissie is op zoek naar een persoon die de leiding wil overnemen van het organiseren van orgelconcerten in de maanden juli en augustus.

Het werk bevat twee korte vergaderingen per jaar en de contacten met de musici en pers. Als beloning ziet u na afloop van ieder concert blijheid en tevreden bezoekers van een mooie avond.

Voor inlichtingen en vragen kunt u terecht bij de scriba tel.06-18 60 05 66 of email: scriba@hervormdegemeentebeekbergen.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s