Kopen van Israëlproducten is hulp aan Israël !

Zondag 6 oktober is het in alle kerken “Israëlzondag”. Dan wordt er extra aandacht besteed aan het Joodse volk en aan het land Israël. We denken er dan over na welke rol Israël in de geschiedenis vervult. Er is zo veel over te zeggen en je kunt er op zoveel manieren over denken, maar de Bijbel vertelt ons dat het Joodse volk een bijzondere plaats inneemt in Gods bedoeling met deze wereld en met Zijn Koninkrijk.
Wij geloven dat God zijn beloften houdt en het Joodse volk in deze tijd terugbrengt naar Zijn land, als voorbereiding op de terugkomst van de Messias.

Het is voor hen niet gemakkelijk om de economie op te bouwen en alle immigranten op te vangen en goed te begeleiden (in 2018 kwamen bijna 30.000 Joden naar Israël terug). Om hen een hart onder de riem te steken en hen economisch te helpen, verkopen wij producten die in Israël gemaakt zijn door vaak kleine bedrijfjes in opbouw. Helpt u mee om hen te ondersteunen en komt u een lekker potje jam of een heerlijk verzorgingsproduct of een fijne fles wijn te kopen?

Op zaterdag 5 oktober staan we met een uitgebreid assortiment in “Het Hoogepad”.

Heel hartelijk welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Koffie en thee met iets lekkers staan klaar.
Hans en Thea Jansen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s