Interkerkelijk gebed

Na een zomerpauze hebben we op zondagavond 8 september 2019 weer ons maandelijks Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn en omliggende dorpen, ditmaal bij de Baptistengemeente Apeldoorn. De uitnodiging treft u aan in de bijlage. We gaan o.a. bidden voor de Kerkproeverij op zondag 29 september en voor de besteding van onze overheidsgelden n.a.v. Prinsjesdag op 17 september. Wij heten u van harte welkom en zouden het op prijs stellen als u eventuele belangstellenden in uw kerk of gemeente hierop zou willen attenderen.
interkerkelijke gebedsavond kaartjesvorm 8sep2019-Kleiner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s