Christelijk Noodfonds Apeldoorn 

Op dit moment is er een duidelijke toename van het aantal hulpvragen voor ondersteuning door mensen met een minimumloon of met een uitkering. De energieprijzen zijn hoog, de kosten van levensonderhoud zijn geweldig gestegen en de inflatie is hoog. Ook zijn er mensen die los staan van allerlei regelingen en daarvoor niet in aanmerking komen. Met name ook zij die een inkomen net boven de gestelde grenzen hebben. 
Dit alles terwijl de aangeboden hulp door allerlei omstandigheden met beperkingen krijgt te maken, zoals b.v. de voedselbank.  

Daarnaast is het geweldig om te horen dat mensen hun kerk, diaconie of ons als CNAP vertellen, dat zij het bedrag van € 190,00 dat in de maanden november en december door de overheid ter betaling van de hoge energiekosten ter beschikking wordt gesteld, niet (geheel) nodig hebben en dit bedrag of een gedeelte daarvan graag ter beschikking willen stellen ter leniging van de nood van anderen. 
 

Het Christelijk Noodfonds Apeldoorn is gevraagd, daarin een functie te vervullen als centrale organisatie voor ontvangst en besteding van deze gelden en wil dit graag doen. Met de gelden worden diegenen die ondersteuning nodig hebben dan geholpen. 

Binnenkort zal de Diaconie van onze gemeente meer informatie kunnen geven hoe ook wij vanuit Beekbergen een bijdrage kunnen leveren. 

Jan Vijfhuizen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s