Uit de Boekrol

Auteur en predikant Andre F. Troost laat in zijn nieuwste boek “Koninklijk rijk”, 24 gelijkenissen over Gods koninkrijk tot leven komen in eigentijdse teksten, begeleid door gebeden, liedteksten en een korte meditatie. 

Hij heeft daarin veel gebruik gemaakt van zijn eigen werk, maar het past er steeds heel goed bij. De illustrator, Jedi Noordegraaf, heeft er op een heel mooie wijze illustraties bij gemaakt en ze brengen de kern van de gelijkenissen schitterend tot uiting. 

Als je dit boek leest en bekijkt, wat zijn dan de gelijkenissen blijvend actueel. Je kijkt er met nieuwe ogen naar. Je ziet er echt mensen van deze tijd in, daardoor komt het verhaal heel dichtbij. Het is echt een boek om regelmatig in te zien, mooi om cadeau te geven of zelf te bezitten. 

Van harte aanbevolen. 

Koninklijk rijk. Gelijkenissen over Gods koninkrijk ill. Jedi Noordegraaf, 

tekst A. F. Troost Kok Boekencentrum €.19.99 

U kunt dit boek bij de Boekrol bestellen of kopen bij de Evangelische Boekhandel 

Tiny van Rijssen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s