Focus – start blok 3 – wens/gebed bij start winterwerk

  De warme dagen zijn voorbij, maar de periode van afstand houden nog niet. Misschien heeft u in de afgelopen tijd weinig mensen gezien. Wat is het dan fijn om te weten dat er Iemand is die ons ziet. Hij is bij ons, altijd!

Toch kunnen we het contact met elkaar en met de gemeente best missen.

In de komende periode hopen we te starten met blok 3 van het focustraject. Centraal staat hier ‘Jezus in jouw wereld’.

In het weekend van 19 en 20 september staat het startweekend gepland.

Normaal gesproken is dit een moment van ontmoeting met elkaar maar helaas kan dit nu niet op de gebruikelijke manier. Om toch een soort verbinding met elkaar te hebben, zouden we u willen vragen of u een wens in zou willen sturen voor de gemeente bij de start van het winterwerk. Idee is om de wens in 1 regel te benoemen in gebedsvorm. Tijdens de startdienst zullen we deze wensen dan verwoorden als gebedspunten in het gebed. U kunt uw wens mailen naar focus@hervormdegemeentebeekbergen.nl of op een kaartje schrijven en sturen naar Frans Hoogendijk, Koningspage 76, 7361 ZX Beekbergen.

Herinnering en vervolg fotoactie               In afgelopen periode hebben we iedereen uitgenodigd om een foto te maken van een mens, voorwerp, gebouw of plek waarin u iets van God zag. Aanleveren van foto’s kan nog tot 12 september a.s. U kunt de foto’s met een kort schrijven mailen naar focus@hervormdegemeentebeekbergen.nl. In diensten op startzondag zal ds. Theunisse aandacht besteden aan deze zomer fotoactie van focus.

TTT   In de komende periode hopen we af en toe een TTT (This Time Tomorrow) moment in de dienst te hebben. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar blz. 112 uit het focuswerkboek.

Datum toerusting kringleiders   Er is een nieuwe datum gepland voor de toerusting van de kringleiders en wel op dinsdag 15 september a.s. We willen in de Wilmazaal van het Hoogepad op veilige afstand van elkaar samen nadenken over hoe we de kringen in het komende seizoen vorm kunnen geven, nu het vanwege de corona-beperkingen niet verstandig is in huiskamers samen te komen. De avond begint om 19.30u

Focus diensten najaar

20 september (startzondag) – thema: Waar God je roept

18 oktober – thema: Als het erop aankomt

1 november – thema: Toerusting in de gemeente voor buiten

29 november (1ste Advent) – thema: Kansen in het dagelijks leven

13 december (3de Advent) – thema: Onze Vader Hartelijke groet namens het focusteam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s