Samen Zijn gemeente zijn

In deze tijden loop je niet zomaar even bij je buren binnen. Mogelijk vraag je jezelf af hoe het met je buren of andere mensen bij je in de straat of buurt gaat of met die persoon waar je weinig contact mee had, maar toch alle dagen zag.
Hans van Veelen van het focus team heeft als hulpmiddel, om in deze tijd in contact te blijven en te komen, een folder gemaakt. Deze folder “Mijn Oogappel” is digitaal beschikbaar en kan worden uitgeprint: voorkant en binnenkant.
De folder kan door jezelf, voorzien van je naam en telefoonnummer, door de bus worden gedaan bij die persoon in jouw omgeving waarvan jij denkt dat zij/hij behoefte heeft aan contact of mogelijk hulp nodig heeft.
Op de achterkant van de folder staat het telefoonnummer en het e-mail adres van onze ingestelde hulplijn vermeld.
Kom in beweging!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s