Silvesterconcert PJB met Saxofoon Kwintet The Novelties

 Op vrijdagavond 30 december geeft harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) een Silvesterconcert in samenwerking met Saxofoon Kwintet The Novelties. Het concert staat in het teken van goed in het gehoor liggende muziek met hier en daar een knipoog naar het nieuwe jaar.  

Onder leiding van dirigent Marten van der Wal sluit PJB het jaar af met een zogeheten Silvesterconcert. Tijdens het concert wordt door middel van de muziek teruggekeken op 2022 en vooruitgekeken naar het nieuwe jaar 2023. De werken die voorbij komen zijn onder andere ‘The Lost Chord’, met Henk Kortes op het orgel, ‘The sun will rise again’ en ‘André Rieu in Concert’.  

Tijdens het concert komt ook Saxofoon Kwintet The Novelties, zowel met als zonder PJB, aan bod. The Novelties is een uniek saxofoon- en klarinetkwintet. Het kwintet speelt met name muziek uit de jaren 20 en 30 van onder andere Jimmy Dorsey, Leroy Shields, Raymond Scott en Rudy Wiedoeft. The Novelties weten hun publiek te vermaken met virtuoze muziek.  

Het nieuwjaarsconcert op 30 december begint om 20:00 uur in de Hervormde Kerk te Beekbergen. De kerk is vanaf 19:30 uur geopend. Kaartjes zijn voor aanvang van het concert bij de ingang te verkrijgen voor €7,50 per persoon. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Na afloop van het concert worden bezoekers van harte uitgenodigd voor een glaasje glühwein met een kniepertje. Voor meer informatie over PJB of over het concert zie:  https://www.harmonie-pjb.nl/ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s