Actueel: Week van Gebed 2023

Van 15 tot en met 22 januari 2023 organiseert de Raad van Kerken in Nederland de Week van Gebed. Het thema van de Week van Gebed is DOE GOED – ZOEK RECHT. Dit naar aanleiding van de woorden in Jesaja 1 vs. 17: ‘Leer goed te doen; zoek recht, houd tirannen in toom, kom op voor wezen, sta weduwen bij’. Dit thema is in de huidige tijd bijzonder actueel. 

Ook onze gemeente geeft gehoor aan de oproep tot deelname aan de Week van Gebed.  We doen dit met een korte gebedsbijeenkomst in de kerk op de avond van 18 januari. De bijeenkomst zal worden ingevuld met gebed, stilte voor gebed en het zingen van enige bij het thema passende liederen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.  

Te zijner tijd zal deze informatie ook via de beamer worden gegeven. 

Namens het organisatiecomité, 

Jan Hekman 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s