Vervolgd maar niet vergeten

 Het is één ding om in een dictatuur of vijandige omgeving te leven maar het is van een andere orde als je het gevoel krijgt dat je door de wereld vergeten wordt. Gezien willen worden raakt aan een diep menselijk verlangen. 

(journaliste Minka Nijhuis) 

voor in de agenda:  

de Vervolgde Kerk 

Zondag 12 juni as. zal in de morgendienst aandacht gegeven worden aan de situatie van vervolgde christenen wereldwijd.   

Deze dienst zal door ds. Adriaan worden ingevuld. Als werkgroep vinden we het fijn dat in onze gemeente aandacht wordt gegeven aan vervolgde broers en zussen. 

samen bidden  

Vrijdagavond 17 juni organiseert de werkgroep een avond van gebed voor vervolgde christenen. Vervolgden vragen ons met klem voor hen te blijven bidden. Niet iedereen ervaart vrijmoedigheid om gebeden uit te spreken maar u bent ook welkom als u stilzwijgend aanwezig wilt zijn. Gun uzelf die ervaring om zo samen verbonden zijn. Uw aanwezigheid en betrokkenheid tellen. 

We komen vanaf 19.00u samen in het Hoogepad Er worden gebedsrondes aangehouden waarbij koffie/thee en lekkers aanwezig is. Op de buitendeur hangt een schema zodat duidelijk is wanneer u kunt aanschuiven of gaan, wanneer u niet de hele avond aanwezig kunt zijn. De avond wordt om 23.00u afgesloten. Wij vinden het een bemoediging voor de doelgroep als je aanwezig wilt zijn. 

De O.D.-werkgroep Janny en Jan Hekman, 

Karin Haijes 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s