Nieuws van de Alphacursus: 

Half April zijn we als cursisten en leiding van de Alpha cursus na twee jaar weer een (oude vertrouwde) dinsdagavond bij elkaar gekomen. Ondanks dat er twee jaar tussen had gezeten vanwege de corona, voelde het direkt weer vertrouwd. We hebben over het onderwerp ‘Hoe nu verder?’ gesproken en nagedacht. Hoe toepasselijk na zo’n lange tijd. We hebben de film van de Alphaseries die bij dit onderwerp hoort gekeken. De opkomst was bijzonder goed te noemen. Veel mensen uit de groep gaven aan om nog een vervolg te geven aan de Alphacursus. Besloten is om twee avonden (31 mei en 14 juni) nog vóór de zomer te houden waarin we in twee delen de al behandelde onderwerpen kort herhalen en verdiepen.  

En ná de zomer de twee nog openstaande onderwerpen te behandelen: ‘Hoe kan ik het kwade weerstaan?’ en ‘Geneest God ook nu nog?” 

Bijzonder dat er zoveel betrokkenheid in de groep is en honger naar meer verdieping. We bidden voor gezegende avonden. 

-Alphacursus Beekbergen- 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s