Inzamelactie Kerk in Actie gaat onverminderd door! 

Het inzamelen van kaarten en postzegels, afgedankte mobieltjes en brillen enz. voor het zendingswerk van Kerk in Actie heeft in 2020, ondanks de coronacrisis, het mooie bedrag van € 18.000 opgebracht! Heel hartelijk dank voor uw medewerking! 

Onlangs is er weer een auto vol materiaal bij mij opgehaald. Een hoek in de hal en kamer zijn weer legen kunnen weer gevuld worden. Daar heb ik uw hulp bij nodig! 

Voor nieuwkomers onder ons, we verzamelen het volgende: ansichtkaarten uit binnen- en buitenland met en zonder postzegel, beschreven kerstkaarten en geboortekaartjes, afgedankte brillen en telefoontjes, lege cartridges, sigarenbandjes, buitenlands papier- en muntgeId. Allerhande postzegels op papier (afweken doen we zelf). Postzegels ruim afknippen of scheuren, mist er een tandje dat betekent oud papier. Albums en insteekboeken zijn weIkom alsook afgeweekte postzegels uit binnen- en buitenland. 

Piet Pastoor 

Tel. 521 65 86 

Haagwinde 31 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s