Avond van gebed voor vervolgden

 Het Kantoor van Open Doors laat weten dat er gebedsboekjes te bestellen zijn voor hen die op de avond van 4 juni as. willen meebidden voor vervolgde christenen. Ons gebed is van essentieel belang. Dat laten zij ons weten.  

U kunt één of meerdere gebedsboekjes per post bestellen. Het is ook mogelijk de teksten digitaal toegestuurd te krijgen. Via de website www.opendoors.nl  , of via  Postbus 47, 3850 AA te Ermelo en tel. 0341 465000  Uw betrokkenheid telt! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s