Catechisatie – BLOG 2021-03

Het catechisatieseizoen is weer voorbij. Wat is het een vreemd seizoen geweest. In het najaar konden we nog voorzichtig bij elkaar komen in het Hoogepad, maar vanaf de Kerst zijn alle catechisaties online gegaan. Dat is lang niet zo fijn als echt bij elkaar komen. Ik wil jullie allemaal een dik compliment maken voor de manier waarop jullie toch iedere keer weer meededen vanachter jullie schermpjes. Samen hebben we toch mooie uurtjes gehad waarin we allerlei dingen van het geloof geleerd en besproken hebben. Ook al is het catechisatieseizoen nu voorbij, we hopen elkaar in de komende maanden in andere verbanden te zien in en om de kerk. Wat zou het mooi zijn als in dit voorjaar en deze zomer de coronamaatregelen langzaam afgebouwd kunnen worden en we in het nieuwe seizoen weer normaal bij elkaar zouden kunnen komen. Daar zien we erg naar uit. Intussen wens ik jullie innerlijke kracht en goede moed toe om het nog vol te houden met jullie schoolwerk dat nog zoveel uren vanachter dat scherm plaatsvindt. Weet dat God voor jullie zorgt en niets liever heeft dan dat je elke dag aan Hem om kracht en wijsheid vraagt. Het ga jullie goed! 

Hartelijke groet, ds. Theunisse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s