WORDS – de bergrede dichtbij – Een concert van Gospelkoor His Voice

Op 21 maart a.s. geeft Gospelkoor His Voice uit Beekbergen een concert met de titel “Words”. Die titel verwijst naar de woorden, zoals Jezus die sprak in de Bergrede.
Tijdens Zijn leven op aarde deed Jezus veel bijzondere dingen: wonderen! En vooral genas Hij veel zieken.

Logisch dat veel mensen Hem volgen. Wanneer Jezus de berg op gaat, krijgen de mensen geen wonderen te zien. Jezus gaat spreken. Woorden! Woorden van onderwijzing, van vermaning, maar vooral woorden van liefde, geluk en rijkdom. Woorden zoals ze die nog nooit hebben gehoord. “Heb je vijanden lief?” en “Maak je geen zorgen over wat je zult eten?”

His Voice, onder leiding van Gerton Woudt, wil deze woorden van Jezus graag doorgeven. Wat kunnen wij er vandaag mee? De boodschap blijkt nog steeds zeer actueel. Woorden van Jezus, gesproken, gezongen, gespeeld en gebeamd. Het wordt een mooie avond!

21 maart 2020, aanvang 20:00 uur
Hervormde Kerk, Kerkweg 35 in Beekbergen
Kaarten: € 5,-

In deze mooie oude kerk is het aantal plaatsen wat beperkt. Om zeker te zijn van een plekje, kunt u uw kaartje vast van tevoren kopen. Meer info: http://www.his-voice.nl of mail naar secr@his-voice.nl