Nieuwsbrief Thomas & Cobi Roest, Juni 2022

Onze zoon Jozef is geboren! Hij kwam op 1 mei om 1:17 uur ter wereld in het ziekenhuis in Ede. Wij zijn ontzettend gelukkig en Tim is ontzettend trots op zijn kleine broertje!

Themadienst Sionskerk:

Op 10 april hebben we in de Sionskerk een themadienst gehouden over Thailand. De kinderen kregen bij de ingang een blok (rood, wit of blauw) en mochten tijdens het kindermoment samen de Thaise vlag bouwen. Twee tieners in de kerk hebben ons geïnterviewd over de Thaise kerk, wat wij hebben gemist en hoe evangelisatiewerk er uitziet. Na de dienst konden de kinderen een speurtocht doen en was er een proeverij van Thaise hapjes zoals kleefrijst, mango, zeewier, gedroogde inktvis en een broodje kokoscustard.

OMF-evenement:

Ook was er op 21 april, na veel voorbereidingen, het OMF-evenement bij het Henschotermeer. Het was leuk mensen van onze achterban te ontmoeten en te enthousiasmeren voor zending hier en in Azië. Bid mee dat mensen op hun eigen manier betrokken raken bij Gods werk.

Terug naar Thailand:

Wij genieten van het leven in Nederland met alles wat daarbij komt kijken en de vele mooie ontmoetingen. Maar nu Jozef is geboren, kijken we er ook weer naar uit om terug te gaan naar Thailand. Wanneer we weer richting Thailand hopen te vertrekken? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. We hopen medio augustus weer in Thailand te zijn. We laten het je weten zodra we onze vliegtickets hebben geboekt. Eenmaal in Thailand hopen we ons dan te gaan richten op de verhuizing binnen Isaan, vanuit het centrum van Isaan richting het zuiden van deze regio, Daarover later meer…

Vrouwenreis:

Van 31 oktober tot 11 november organiseert de GZB een vrouwenreis naar Thailand. Vind jij het leuk om het werk in Isaan met eigen ogen te zien? Kijk op gzbexperience.nl voor meer info.
Dankjewel voor je betrokkenheid in welke vorm dan ook! Thomas & Cobi, Tim en Jozef

Ondersteuning

Wilt u het werk van Thomas en Cobi financieel ondersteunen? Dit kan middels een fiscaal aftrekbare gift: IBAN NL91 INGB 0690 7624 45 o.v.v. Fam. Roest.
Doneren en aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook via http://www.gzb.nl/thomasencobi
Thomas en Cobi Roest zijn vanuit de Sionskerk in Veenendaal uitgezonden naar Thailand. De GZB en OMF werken samen om deze uitzending mogelijk te maken.

Postadres Thomas en Cobi

Tot en met juli: Familie Roest Camphuysenstraat 3, 3906 WV Veenendaal.

Vanaf augustus: OMF Bangkok 87/419 muu Burapha 18 – soi Watweluwanaram 19 – Songprapha road – Seekan – Don Mueang 10210 – Bangkok – Thailand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s