Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn – 18 april 2021

Op zondagavond 18 april 2021 is er weer Interkerkelijk Gebed voor Apeldoorn en omliggende dorpen. Onze gastheer is Ds. Sjoerd Muller van De Fontein. In verband met de beperkende maatregelen zal de gebedssamenkomst, net als in maart, digitaal plaatsvinden met behulp van Zoom met technische ondersteuning door Niek van Gemeren.

Om 19.15 uur verzoeken wij u om in te loggen met onderstaande link, als u wilt deelnemen. Print tevoren de bijgevoegde PDF met gebedspunten even uit en houd die bij de hand tijdens de meeting; dat scheelt schermwisselingen

Om 19.30 uur begint het programma met eerst een gezamenlijk gedeelte. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er nadien gesplitst worden in kleinere groepen, maar de vorige keer was het niet nodig om te splitsen.

We gaan bidden voor: Kerken in coronatijd en voor Stad, maatschappij en wereld.

Rond 20.30 uur wordt onze gebedsontmoeting  weer gezamenlijk beëindigd. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen en eventuele geïnteresseerden in uw kerk of gemeente hierop te attenderen. U kunt natuurlijk ook in uw eigen samenkomst bidden voor de in de PDF genoemde gebedspunten.

Mede namens Sjoerd Muller en Niek van Gemeren,

Luc Cozijnsen.

Klik hier om deel te nemen aan de gebedsbijeenkomst

(meestal is het voldoende om deze link aan te klikken, maar in sommige gevallen zijn ook de volgende gegevens nog nodig:)

Meeting ID: 858 1078 9351

Passcode: 608638

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s