Kerstconcert online zaterdag 12 December

Vanuit de diaconie wordt elk jaar een Kerstmiddag georganiseerd voor ouderen. Vanwege Corona belemmeringen kan dat dit jaar helaas niet plaatsvinden. De violist Peter van Essen en toetsenist en arrangeur Eric Lagerström hebben onze gemeente benaderd om in de dorpskerk met zijn prachtige akoestiek een concert te verzorgen. Als diaconie hebben we van dit aanbod dankbaar gebruik gemaakt als vervanging van deze kerstmiddag. Mede door digitale aanpassingen en mogelijkheden in ons kerkgebouw kunt u allemaal dit concert bijwonen. Het wordt zaterdagavond 12 December online uitgezonden. Peter en Eric zullen met ondersteuning van vocalisten, liederen van hun onlangs uitgebrachte CD “Oceans of beauty” ten gehore brengen. De uitzending begint om 20.00 uur en is te bekijken op de reguliere site van de kerkdienstuitzendingen  https://kerkdienstgemist.nl/stations/1811

Er is tijdens en na het concert aandacht voor het werk van Compassion Nederland. https://www.compassion.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s