Welkom op catechisatie

Na het startweekend in september beginnen alle gemeenteactiviteiten weer. Zo ook de catechese. Je bent (weer) van harte welkom!

Op catechisatie praten we met elkaar over God, het geloof, de Bijbel en de kerk. God is een verbond met je aangegaan. Hij wil jouw God zijn en heeft je Zijn beloften gegeven. We ontdekken met elkaar wat dat betekent voor ons leven. Ook oefenen we met elkaar om te bidden, van God te getuigen en onze naasten te dienen.

We komen elke week bij elkaar in een zaal van het Hoogepad (Papenberg 5). We starten op maandag 19 en dinsdag 20 september. Ook voor dit seizoen geldt: als de dag je niet goed past, schuif dan gerust aan bij de groep op de andere dag.

Jongeren van 12-15 jaar: dinsdag, van 18.30-19.30 uur.

Jongeren van 16-ouder: maandag, 18.45-19.45 uur.

Vanwege het vertrek van dominee Theunisse wordt gezocht naar een nieuwe catecheet. Het streven is om de bovengenoemde tijdsindeling van vorige jaren aan te houden. Afhankelijk van de beschikbaarheid van een nieuwe catecheet kunnen de tijden nog wijzigen. We houden je daarvan op de hoogte.

Met Pinksteren heeft een groep gemeenteleden openbare belijdenis van hun geloof gedaan. Zij volgden met elkaar de belijdeniscatechese en gaven hun ja-woord aan God. Als een antwoord op het ja-woord van God bij hun doop. Wat een bemoedigend moment was dat! Als er ook dit seizoen jongeren of ouderen zijn die het verlangen hebben om openbare belijdenis van het geloof te doen, ook als zij mogelijk nog niet gedoopt zijn, of daarover in gesprek willen gaan, meld je dan bij scriba Frans Hietbrink (scriba@hgbb.nl).

We zien je graag op catechisatie!

Taakgroep Jeugd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s