Startzondag op 18 september – Geloof, hoop en liefde

Op zondag 18 september is het startzondag. Het begin van een nieuw kerkelijk seizoen, met activiteiten voor jong en oud(er) om te ontdekken wat God ons door de Bijbel wil zeggen. Een thema is behulpzaam bij die ontdekkingstocht. Dit seizoen is gekozen voor een halfjaarthema: Geloof, hoop en liefde.

Dominee Lammers leidt de morgendienst. Hij zal dit doen aan de hand van het prachtige bijbelgedeelte 1 Korinthe 13. Na de dienst is iedereen van harte welkom in het Hoogepad voor koffie, thee of limonade met iets lekkers. Het weer samen koffiedrinken versterkt de onderlinge verbondenheid en wordt zeer gewaardeerd; dat bleek wel uit de opkomst in de zomerperiode.

In de periode januari tot juni 2023 vinden Deo Volente vijf themadiensten plaats. Vanwege het vertrek van dominee Theunisse worden deze diensten door gastpredikanten ingevuld. Daarvoor is afstemming met hen nodig. Om dat zorgvuldig te kunnen doen zijn de themadiensten verplaatst naar de tweede helft van het seizoen.

Ook de kringen gaan weer van start. Eerst met een eigen invulling en vanaf januari aan de hand van bijbelstudiemateriaal over Geloof, hoop en liefde. De start van een seizoen is een goede gelegenheid om bij een kring aan te sluiten. Er is altijd plaats voor nieuwe leden. Interesse? Bel gerust naar ondergetekende (055-3013122) om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

In de taakgroep denken we na over het organiseren van een toerustingsavond voor de hele gemeente. Voor een verdiepte relatie met de Here Jezus, voor het verbinden van het geloof met ons dagelijks leven en om ons leven te delen met mensen die Jezus niet kennen, is blijvende toerusting en oefening belangrijk. Informatie daarover volgt te zijner tijd.

We hopen u en jou te ontmoeten in de diensten en bij de verschillende activiteiten. Van harte welkom!

Namens de Missionaire Taakgroep Vorming en Toerusting,

Anne-Marie van der Grift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s