Focusdiensten terugblik 

Bij het uitkomen van deze kerkklanken is net de laatste focusdienst geweest. In de afgelopen maanden hebben we in 6 focusdiensten nog eens terug geblikt en verdiepend geluisterd naar de 6 themablokken die we in de voorgaande 2 jaar hebben doorlopen. Na de dienst van zondag 14 mei j.l. hadden we weer een nabespreking in de tuin naast de kerk. Genietend van een kopje koffie, thee of limonade bespraken we met elkaar tegen welke vooroordelen we als christenen soms aanlopen en wat dat met ons doet. We mochten ook leren van Petrus (1 Pet. 2:12) hoe we hiermee om kunnen gaan. “Doe goede dingen, zegt Petrus, en laat zien dat jullie je goed gedragen”.  

Focus eindevaluatie 

In deze periode worden de uitkomsten van de eindevaluatie van het focustraject besproken in de kerkenraad. In de volgende kerkklanken zal er uitgebreider op in worden gegaan op het resultaat hiervan.  

Hartelijke groet namens het focusteam, 

Linda Buitenhuis  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s