CATECHISATIE 

In de voorjaarsvakantie is er geen catechisatie. En aansluitend op de voorjaarsvakantie is de week van de jaarlijkse biddag voor gewas en arbeid. Om jullie in verband met schoolwerk en andere verplichtingen in staat te stellen de biddagdienst zoveel mogelijk bij te wonen, zal ook die week geen catechisatie gegeven worden. Dit betekent dus dat op maandag en dinsdag 28 feb-1 maart geen catechisatie is vanwege voorjaarsvakantie en in de daaropvolgende week op maandag en dinsdag 7-8 maart niet vanwege biddag op 9 maart. 

Daarna is nog een aantal weken catechisatie. We willen onder andere spreken over het gevoelige thema van seksualiteit en Gods bedoelingen daarmee. Ook over homoseksualiteit en over andere vragen, zoals wanneer iemand het gevoel heeft in het ‘verkeerde lichaam’ te zijn geboren. Voor mensen die dit betreft, is dat vaak erg moeilijk. Daarom is het goed hier samen over na te denken. Welke vragen leven hierover bij jullie? Geeft de Bijbel hier ook leiding in? Welke richting dan? We hopen op goede avonden met elkaar. 

Ds. Theunisse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s