Nieuws van de Theologische Vorming voor gemeenteleden Rijssen

Als cursus Theologische Vorming voor Gemeenteleden zijn we gewend geregeld een stukje te schrijven in de kerkbladen. We vinden het belangrijk dat u op de hoogte blijft van wat er bij ons speelt. 

De laatste tijd hebben we weinig van ons laten horen. De reden kunt u raden: als gevolg van de coronacrisis lag de cursus stil. Inmiddels willen we met u delen dat we de moeilijke maar  voor ons gevoel onvermijdelijke beslissing hebben genomen de cursus voor dit seizoen definitief stop te zetten. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat het nog altijd onduidelijk is wanneer we eventueel weer kunnen beginnen, en dat er inmiddels zoveel lessen zijn vervallen dat het onmogelijk is deze voor de zomervakantie nog in te halen. Het huidige cursusjaar moeten we als verloren beschouwen. We hopen na de zomervakantie een nieuwe start te kunnen maken. 

Omdat de lessen dit seizoen niet meer doorgaan, is er dit jaar dus geen open lesmorgen. Daarmee vervalt een mooie mogelijkheid om kennis met onze cursus te maken. Mocht u toch meer over de cursus TVG Rijssen willen weten, dan verwijzen we u naar de website van de hervormde gemeente Rijssen, www.hervormdrijssen.nl. U vindt ons als ‘Theologische vorming’ onder ‘Activiteiten’, ‘Toerusting, zending en overige’. Als u bepaalde vragen over onze cursus heeft, kunt u ook direct contact opnemen met onze secretaresse, mw. Ria Harbers (riaharbers@gmail.com), of met mijzelf (k.a.hazeleger@hetnet.nl). Wie weet dat we elkaar in de toekomst op de cursus tegenkomen! 

Ds. Karel Hazeleger 

cursusleider 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s