Toerustingsavond wijkteams

Dinsdagavond 2 maart hopen we weer een toerustingsavond te hebben voor alle medewerkers in de pastorale wijkteams. Deze toerustingsavond is er gewoonlijk elk jaar voor ouderlingen en contactpersonen. Vorig jaar moest hij echter geannuleerd worden en afgelopen najaar is het ook niet gelukt hem te houden. Bewust willen we de kring deze keer breed trekken: álle werkers in de pastorale wijkteams, dus ook HVD-ers, diakenen en kerkrentmeesters zijn welkom. En ook andere geïnteresseerde gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Vanwege de beperkingen in verband met het coronavirus, zoals de lockdown en de avondklok, zal de avond een iets andere invulling krijgen dan gepland: 

  • De toerustingsavond is op 2 maart van 19.30-20.45 uur zodat we voor de avondklok klaar zijn. 
  • De toerustingsavond wordt in de kerk gehouden en op de gebruikelijke manier via kerkdienstgemist.nl uitgezonden. Het is niet mogelijk de bijeenkomst live in de kerk bij te wonen. 
  • In verband met de avondklok zal ds. Van Meijeren niet komen, zoals eerst het plan was. Ik zal de toerustingsavond leiden. 
  • De toerustingsavond zal gericht zijn op (1) onderlinge bemoediging in de wijkteams, (2) het pastorale werk in deze tijd van strenge maatregelen en (3) als de maatregelen geleidelijk versoepeld zullen worden. 

Namens het consistorie nodig ik alle medewerkers van de wijkteams en alle betrokken gemeenteleden uit deze avond te volgen. Hartelijk welkom! 

Ds. Adriaan Theunisse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s