NIEUWE EXPOSITIE in de hal van Het Hoogepad

Het is alweer wat jaartjes geleden dat ik met mijn hobby schilderen begonnen ben. Na een poosje les heb ik een paar technieken geleerd met aquarel, acryl en olieverf. Er is mij gevraagd of ik mijn schilderwerkjes wilde tonen in het Hoogepad naast de kerk.  Ze zijn allemaal best eenvoudig, maar nu ze daar in de vitrinekast hangen, vind ik het best leuk om jullie mijn werkjes te laten zien. Een van mijn laatste schilderwerkjes –ook te zien in Het Hoogepad-  is een Veluws boerderijtje met olieverf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s