Ds. A. Romein laatste maal voorgegaan in Beekbergen

Op zondag 22 december jl. heeft ds. A Romein de zondagavond eredienst geleid in onze gemeente. Een dienst die voor predikant en gemeente een extra lading had aangezien ds. Romein voor de laatste maal als gastprediker ingeroosterd was. “Ik ben God dankbaar dat ik zelfs op mijn hoge leeftijd nog mag voorgaan hier in Beekbergen”, aldus de predikant.

Na de zegen en beantwoording hiervan door de gemeente heb ik als ouderling van dienst een woord van dank namens de kerkenraad en daarmee namens de gehele gemeente uitgesproken. Hierin gememoreerd op de voorbije jaren en de innige band onderstreept die er tussen predikant en onze gemeente in de verstreken jaren onderling zijn geweest.

Gelijktijdig is het ook mooi dat nu de jaren klimmen ds.. Romein zijn werk in dankbaarheid over mag geven aan de volgende generatie predikanten. De Blijde Boodschap van het evangelie mag blijven klinken.

Ds. Romein heeft 30 jaar achtereen aan onze gemeente het woord mogen verkondigen en doop- en avondmaaldiensten geleid. Ook na zijn emeritaat heeft ds Romein nog met grote regelmaat als gastpredikant in diverse kerkdiensten Gods woord aan ons mogen doorgeven, Gods licht mogen doen schijnen.

We hebben als gemeente onze dank tot uitdrukking gebracht met een boeket bloemen en het biddend zingen van een lied waarvan het laatste couplet de volgende woorden heeft;

Ga met God en hij zal met u zijn:
Tot wij weer elkaar ontmoeten,
in Zijn naam elkaar begroeten.
Ga met God en hij zal met u zijn.
Wij wensen ds. Romein Gods onmisbare zegen toe voor de jaren die hem nog gegeven zijn.
Soli Deo Gloria.
God alleen de eer.