Alpha 2020

“Het samen eten vond ik heel belangrijk. Ik ervoer vertrouwen en saamhorigheid. Alles mocht ik vragen en werd er niet op veroordeeld. Niks was te gek. Op naar de volgende Alpha cursus.”

Dit zijn de woorden van Kees; iemand die in 2018 hier de Alpha cursus heeft gevolgd.

14 januari hopen we een nieuwe Alpha cursus te starten. De eerste deelnemers hebben zich al gemeld.

MAAR: Daarvoor zijn mensen nodig! We zoeken teamleden die ons willen helpen de deelnemers te begeleiden in hun kennismaking met- of opfrissing van- het christelijk geloof.

Wat wordt van je verwacht? In ieder geval niet dat je de wijsheid in pacht hebt. We gaan open in gesprek met de deelnemers, naar aanleiding van de introductie die iedere week door een (ervarings-)deskundige wordt gegeven. Zo af en toe zul je merken zelf óók deelnemer te zijn. Wel vragen we je om te helpen met de organisatie van de avond.
Rondom de maaltijden, koffie, thee, meedenken over mooie liederen … En misschien wil je dan zelf ook verder in de cursus wel eens gespreksleider zijn of een voorbede doen, maar dat hoeft niet.

O ja, de introductieavond vindt plaats op 14 januari in het Hoogepad, en daarna wekelijks op de dinsdag. Het is dus wel handig wanneer je op dinsdagavond beschikbaar bent. 😊 Rond Pasen is de cursus afgelopen.

PS: Twijfel je nu tóch nog of je hier geschikt voor bent? Doe dan mee als deelnemer!
Meer info: Ginus Kort: 06-2462 0537 of Anne van der Wal: 055-576 3456.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s