Open moestuin zaterdag 17 juni

Op een landelijk stukje midden in Beekbergen ligt onze gemeenschappelijke moestuin ’t Kerkeveldje. Deze moestuin is bestemd voor belangstellenden in en nabij Beekbergen. Om in samen te werken, samen te zijn en samen in de opbrengst te delen. Vanuit de diaconale gedachte geven we ook graag een deel van de oogst weg, als vriendelijk gebaar of hart onder de riem. 

Iedere week wordt hier op één of meerdere dagdelen gezamenlijk gewerkt. Door samen te werken wordt de drempel om groenten te kweken veel lager. Je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt gewoon op vakantie. Je hoeft niet alles te weten of te kunnen. 

Op zo’n 1000 m2 kweken we op biologische wijze groenten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van wisselteelt op zes ruime bedden. Daarnaast is er beperkte ruimte voor overige gewassen, zoals aardbeien of snijbloemen. Ook zijn er enkele jonge fruitbomen en een kleine kas. 

De tuin is gelegen aan De Hoeven, tussen huisnummers 3 en 3a. Voor wandelaars is de tuin ook te bereiken via de Achterste Kerkweg. 

Wil je zelf eens een kijkje nemen op de tuin, dat kan! Je bent welkom op zaterdag 17 juni tussen 10 en 16 uur. We zorgen voor een hartelijk welkom, en ook voor kinderen is er voldoende te ontdekken. 

Graag tot dan! 

Anne van der Wal 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s