Herdenkingsconcert Rouwenhorst Uitvaartverzorging

Op vrijdag 11 november as. organiseert Rouwenhorst Uitvaartverzorging voor de vijftiende keer het Herdenkingsconcert in de Grote Kerk in Apeldoorn. U bent van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn om samen met andere belangstellenden stil te staan bij het gemis van een dierbare. 

Het belooft een avond te worden met mooie woorden en passende muziek met medewerking van: Schola Gregoriana Isala, ArtEZ strijkersensemble, Vocal Group Notes, Juul Beerda en Wilbert Magré. 

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Als u dit concert wilt bijwonen, kunt u een email sturen naar balie@rouwcentrum-rouwenhorst.nl of u kunt ons bellen via 055-5414089.   

Tijdens het concert zal een collecte worden gehouden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting ALS Nederland. ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een ziekte van de zenuwcellen die vanuit de hersenen de spieren aansturen. De oorzaak van de dodelijke ziekte ALS is nog niet bekend en een behandeling is er niet. Bij ALS vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Stichting ALS Nederland heeft als doel onder andere het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en behandeling van ALS en het financieren van projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten verbeteren. 

Wij hopen u en uw naasten op 11 november te mogen begroeten. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s