Focus

In de afgelopen periode hebben we 2 focusdiensten gehad. Een terugblik op blok 1 en 2 stond hierin centraal. Bij de laatste dienst was het thema ‘De kracht van Jezus’ In de dienst heeft u een stukje van het interview met Thomas en Cobi Roest kunnen horen. Zij spraken hier over hoe zij de kracht van Jezus ervaren. Wilt u het hele interview terug luisteren, kijk dan op de scipio app.  

Gebedswandeling 

Op zondag 13 maart staat de volgende focusdienst gepland. In deze dienst staan we stil bij het thema van blok 3 ‘Jezus in jouw wereld’. Aansluitend aan deze dienst willen we weer een gebedswandeling houden. De bedoeling is om na de dienst met 2 of 3 personen het dorp in te gaan en onderweg te bidden voor diegene of datgene wat u/jij ‘in jouw wereld’ (lees Beekbergen) tegenkomt. Rond 12.00 uur hopen we u/jou dan terug te zien in het HoogePad voor een korte nabespreking onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Doet u / doe jij mee? 

Paasbrunch met een missie 

De IZB heeft ons een handreiking gegeven voor het organiseren van een Paasbrunch met een missie. Graag delen wij deze informatie: 

“Voor veel mensen is de betekenis van Pasen lastig te verwoorden. Hoe deel je het blijde nieuws van Pasen met bijvoorbeeld buren die niet (meer) naar de kerk gaan? Tijdens een Paasbrunch bijvoorbeeld! De IZB heeft speciaal voor dat doel Maaltijdboxen ontwikkeld en levert daarmee nagenoeg alle ingrediënten voor een laagdrempelige missionaire actie. 

Een mooie kans dus om daar het gesprek over aan te gaan. Een brunch (of lunch of ontbijt, als dat beter uitkomt) is daarvoor bij uitstek geschikt. Als IZB willen we daar graag bij helpen en daarom stellen we Maaltijdboxen samen, die bedoeld is voor een gezelschap van 6 personen. In de boxen vind u: 

  • Een to-do list (stappenplan, tips voor aankleding etc.) 
  • Mooi vormgegeven uitnodigingskaart(en) 
  • Gesprekskaartjes 
  • Servetten, kaarsjes 
  • Houdbare boodschappen (stol, afbakbroodjes, beleg etc.) 
  • Boodschappenlijstje voor verse producten 

U hoeft dus alleen nog wat verse producten aan de lunch toe te voegen.” 

Als focusteam willen we dit van harte aanbevelen en u/jou uitnodigen om hieraan mee te doen. Als team willen wij een aantal boxen beschikbaar stellen (uiteraard is een vrijwillige bijdrage welkom). Heeft u/ heb jij een idee met wie u/jij het gesprek aan zou willen gaan (buren, vrienden, familie of andere gemeenteleden), geef dit dan voor 31 maart aan bij het focusteam via Linda Buitenhuis (055-5423683) of via focus@hgbb.nl. Wij zullen de boxen dan bestellen en zorgen dat deze op tijd bij u in huis zijn. Ook voor meer informatie kunt u ons via bovenstaande weg bereiken.  

Focusdiensten in de komende maanden 

In het komende maanden staan de volgende focusdiensten gepland: 

13 maart 2022 (thema uit blok 3 ‘Als het erop aan komt’) 

1 mei 2022 (thema uit blok 4 volgt later) 

15 mei 2022 (thema uit blok 5 volgt later) 

5 juni 2022 (thema uit blok 6 volgt later) 

Hartelijke groet namens het focusteam, 

Linda Buitenhuis 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s