Contact met broers en zussen in Afrika 

Jammer genoeg is het voor de werkgroep al meer dan anderhalf jaar, vanwege covid, niet mogelijk een spreekbeurt te laten verzorgen door een vertegen-woordiger van de organisatie Open Doors.  

We proberen u via het kerkblad zo goed mogelijk op de hoogte te houden maar een spreker die actuele berichten met ons deelt zouden we graag een podium bieden in ons midden. 

Open Doors doet haar uiterste best de vervolgde christenen in beeld te houden bij hen die kunnen steunen met gebed en aandacht.  Zo weten we waar het knelt maar belangrijker is het broers en zussen zelf aan het woord te laten. 

Hen te laten ervaren; je staat er niet alleen voor! 

Het organiseren van virtuele reizen via de computer, helpt daarbij. U kunt zich via de website online aanmelden. Een en ander is met veiligheidsregels omgeven. Meereizen brengt de doelgroep in beeld en brengt verbondenheid op gang. We willen u aanmoedigen deze mogelijkheid te gebruiken om op de hoogte te raken van waar broers en zussen mee te maken hebben. 

We vinden het fijn als u meedoet en  geboden initiatieven gebruikt om wereldwijd in verbondenheid kerk te willen zijn. Dit keer met de focus op Afrika. 

De eerstkomende virtuele reis gaat naar Nigeria en wel op 13 en 14 december as. Die avonden reist u van 19.30u-21.00u mee naar dat land.  Meer info op de website; http://www.opendoors.nl/virtuelereis/nigeria 

Namens de werkgroep, Janny Hekman 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s